Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic del Priorat

LoMasOli és una empresa familiar que segueix una llarga tradició d’elaboració de productes agrícoles remontant-se a principis del segle XX. De les nostres oliveres ecològiques del Priorat neix LoMasOli, que respectant el mediambient, contribueix a una llarga tradició i cultura d’elaboració d’oli d’oliva de la zona del Priorat.
 
 

LoMasOli ½ (500ml) y LoMasOli ¼ (500ml)

Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic

Oli d’Oliva, Varietat 100% arbequina, categoria superior, obtingut directament i només mitjançant procediments mecànics. Oli verge extra suau, d’un afruitat mitjà amb un bon equilibri en boca on resulta més dolç que picant i amarg. Ric en aromes secundaris de tipus vert (herba, nous verdes, ametlla verda o carxofes) amb tocs de plàtan madur i ocasionalment poma. Obtenim l’oli mitjançant l’ extracció en fred per aconseguir conservar les propietats antioxidants. Aquest procés comporta un rendiment menor de les olives però aconsegueix una qualitat molt elevada.

Gran Chef

Vi per a Cuinar Mediterrani

Vi de Cuina. Vi anyenc de criança macerat amb “una curosa selecció d’ 11” aromàtiques herbes mediterrànees. Indicat per a tot tipus de: Rostits, estofats, carns a la brasa, barbacoes, peixos al forn o bullits, pasta i paelles. Realça el sabor dels seus plats. Permet cuinar amb el mínim de greixos.

La Nostra Passió

LoMasOli és una empresa familiar que segueix una llarga tradició d’elaboració de productes agrícoles que es remunta a principis del segle XX. En la cultura mediterrània el vi i l’oli han estat sempre estretament lligats i han sigut molt importants en la gastronomia. Durant l’imperi romà el vi va jugar un paper molt rellevant i l’oli no només es consumia per les seves propietats nutritives i saludables sino que al ser un antioxidant, també s’usava com a conservant natural. Tres són els principals cultius que conformen l’Agricultura mediterrània com són la vinya, el blat i les oliveres. Volem retre homenatge a aquesta cultura fent la nostra contribució a la gastronomia d’aquesta àrea aportant els nostres productes d’alta qualitat provinents d’una de les zones agràries més singulars de Catalunya com ho és el Priorat. Lo és un artícle neutre molt comú usat en la regió de Tarragona i el Priorat. Mas és la unitat d’explotació agrícola més extesa, que té els seus orígens en l’edat mitjana on representava la Masia amb els terrenys colindants. Oli d’Oliva és l’oli vegetal utilitzat des de temps immemorables tant en l’alimentació com en molts d’altres àmbits.

salud2

Oli d’Oliva Saludable

Segons un estudi de la Universitat Rovira i Virgili y la Universitat de Barcelona publicat l’any 2014, l’oli d’Oliva Verge Extra és el més eficaç per reduir el risc a patir enfermetats càrdiovasculars, gràcies a l’alt contingut en polifanols. A més s’associa a aquestes qualitats un augment de l’esperança de vida.

euroleaf

Agricultura Ecològica

És la modalitat d’agricultura que hem volgut seguir en consonància amb la nostra filosofia i mostrant el nostre respecte més profund vers l’entorn al elaborar el nostre oli. A l’agricultura ecològica s’apliquen tècniques de caràcter preventives i que afavoreixen el mediambient i la societat. Sense utilitzar productes químics de síntesis, o herbicides aconseguim un oli natural.

Informació de contacte

607 45 70 82
info@lomasoli.com
Finca de les Pinyanes del Priorat. Entre Falset y Bellmunt del Priorat